En toivonut sun kärsivän.

Runoilija kittys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahdon kokea, tahdon nähdä maailmaa.
 

Mietin hiljaa mielessäin, että te eroisitte.
Mutta nyt kun erositte sua sattuu.

En tajunnut että oikeesti siitä välität.
Nyt mua sattuu.

Anna anteeks.

En halunnu sua satuttaa.

Selite: 
://<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot