Kylmää.

Runoilija kittys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahdon kokea, tahdon nähdä maailmaa.
 

Uskoin tulevaan
Uskoin sinuun vaan.

Satuttaa toi välinpitämättömyys
Silti oon palavasti rakastunut.

Sinä olet kylmää
Minä olen palavaa

Mutta kylmä sammuttaa kuuman.
Joten ei tästä tuu niinkuin toivoin.

Oot liian kylmää.

Selite: 
:'(<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot