En voi olla ylpee susta.

Runoilija kittys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahdon kokea, tahdon nähdä maailmaa.
 

Ylpee olin sinusta.
Olit urheilullinen ja paras serkku.

Kerrottiin kaikki asiat.
Olin ylpee.

Mutta sitten kerroit juovasi ja polttavasi.
En voi olla mistään ylpee enää.

Sinä mut kaivoon heitit.
Minä en saa enää aihetta ylpeyteen sinua kohtaan.

Ite teit virheesi.

Selite: 
serrkku. -->
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin.. En mäkään pahemmin ylpee ois jos tietäsin serkkuni polttavan ja juovan... Etköhän sä saa sille järkee päähän :)

 

Käyttäjän kaikki runot