Normaali epänormaali

Runoilija Katkeruus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sieluni vaaka on saavuttanut vihdoin tasapainon. Enään en ole pirujeni riivaama.
 

Olisi hienoa elää kuin normaali ihminen,
mutta kun mä EN ole NORMAALI ihminen,
vaan henkisesti epävakaa ja sairas ihminen.

Tahtoisin pystyä samaan kuin muutkin,
mutta en pysty,enkä kykene,
yritän kyllä parhaani mukaan,
mutta kun siitä ei tuu mitään.

Ei riitä, että reipastun ja
otan itseäni niskasta kiinni.

Antakaa mun olla se mikä mä olen
ja lakatkaa vaatimasta multa niin mahdottoman paljon.

Selite: 
Pääni sekoaa ja aivoni on sulaa muovailu vahaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

minä myös pidin,tää oli mutkaton runo.

rehellistä

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot