Myrskypilvi

Runoilija Katkeruus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sieluni vaaka on saavuttanut vihdoin tasapainon. Enään en ole pirujeni riivaama.
 

Se tuntuu alkuun pienenä tuntemuksena mahan pohjalla,
kasvavana tummana pilvenä takaraivossa,
aavistuksenomaisena tuulahduksena ohimoilla,
kunnes kietoutuu tiukasti ympärilleni,
myrkyllisenä ja raivoisana myrskynä.

Vatsaa polttaa,
kurkkua kuristaa,
päätä huimaa.

En voi hengittää,
ajatukset viiltävät sielua,
en voi tätä tunnetta sietää,
mikään ei saa sitä laantumaan,
tyyntymään tai katoamaan.

Olen sisällä mustan pilven,
joka mieleni turmelee,
arkeni sekoittaa,
kaiken pilaa.

En pysty itseäni hillitsemään..

Selite: 
Sitokaa minut kahleisiin. Heittäkää tyrmään.
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot