Kielletyt kyyneleet

Runoilija Katkeruus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sieluni vaaka on saavuttanut vihdoin tasapainon. Enään en ole pirujeni riivaama.
 

En suostu itkemään,
se on liian noloa,
jotain minulta kiellettyä.

Paha olo kasvaa ruumissani,
mustana myrkkyrihmastona,
mutta pidän pintani,
nielen kyyneleeni,
silkkaa itsepäisyyttäni.

Itkeminen ei ole minua varten.

Selite: 
Ei edes runo. Mitä lie.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot