Suunnan näyttäjä

Runoilija Katkeruus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sieluni vaaka on saavuttanut vihdoin tasapainon. Enään en ole pirujeni riivaama.
 

Olet tähti taivaallani,
elämäni suojelusenkeli,
valvot untani ja
valaiset polkua edessäni.

Kun olen surullinen,
kuiskaat lohdutuksen sanat,
kun olen eksynyt,
näytät tien oikeaan suuntaan.

Sinä olet kaikki mitä tarvitsen,
millään muulla ei ole merkitystä.

Selite: 
Ilman sinua ei voi olla minua.
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi saa minut kateelliseksi. Se on hieno

Kaunis :)

Tästä suojelusenkelistä on syytä pitää kiinni! Kauniita sanoja.

 

Käyttäjän kaikki runot