Kaipuu

Runoilija Katkeruus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sieluni vaaka on saavuttanut vihdoin tasapainon. Enään en ole pirujeni riivaama.
 

Tunnen ikävää,
jotain puuttuu,
tyhjä kolo rinnassani,
se kysyy maailmalta,
missä sinä olet?

Selite: 
Olisin voinut kirjoittaa tästä pidemmän, mutta päätin jättää tän tyngäksi. Minulta on viety rakkaus, jätetty jäljelle pelkkä musta kolo rintaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikki sanoma noissa riveissä. Kyllä se kolo vielä täyttyy.

 

Käyttäjän kaikki runot