Nakertava tylsyys

Runoilija Katkeruus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sieluni vaaka on saavuttanut vihdoin tasapainon. Enään en ole pirujeni riivaama.
 

Kyhjötän paikoillani tietokoneen äärellä ja mietin mitä tekisin. Olen syönyt, juonut kaksi kupillista kahvia ja polttanut yhden tupakan.

On lauantai ja kello on 14:54. Olen pelannut päivän pelikierroksen facebookissa, lukenut iltalehden sivuilta päivän uutiset ja katsonut kahdelta netti tv-sivustolta uusimmat sarjat.

Kello raksuttaa rikkoen hiljaisuuden. Kaksi kissaani nukkuvat. Eilen ostamani peli odottaa pelaajaa, mutta minua ei nyt huvita pelata.

On kuuma,hiljaista,tylsää ja ahdistavaa. Päätän lähteä suklaa ostoksille.

Selite: 
Tämä päivä. Olisi hienoa omistaa oma elämä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot