Matka

Runoilija spumanteprinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2006
Viimeksi paikalla: 18.12.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun kaikki kaatuu,
eikä mitään jää,
minä en itke.

Miksi itkisin,
kun tiedän sieluni matkan katkeavan,
ja jatkavan kulkuaan jossain muussa elämässä.

Mitä tänne jää,
ja mitä ei.

Se ei ole minun asia ollenkaan.

Antaa nauravan kulkurin nauraa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno. Kohtalokas.
 

Käyttäjän kaikki runot