Nimetön

Runoilija spumanteprinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2006
Viimeksi paikalla: 18.12.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerro mitä minussa näet,
kun minua katsot?

Silmät ovat sielun peili, sanotaan,
tyhjänäkö silmäni killottavat tyhjässä päässä?

Entä ihoni?
Muovilta kaikki tuntuu,
näyteikkunan nukke.

Miltä hiukseni, kosketuksessasi viipyilevässä?
Kiiltää, kiiltää,
kuin kaunein kultalanka kehruun jäljiltä.

Se ei ole totta, kai tiedät,
minua ei ole olemassakaaan.

Kuvajaisen jonka näet,
särkyy pirstaleiksi.

Kun heräät.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo. tykkäsin kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot