Minä

Runoilija spumanteprinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2006
Viimeksi paikalla: 18.12.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä minä osaisin sanoa,
jos kysyisit mitä hyvää minussa on?
Kaiken sen vaaleuden ja sileän pinnan alla
kytee varjojen ja pelkojen syvä, pimeä verstas.
Siinä verstaassa tapahtui aikoja sitten niin paljon pahaa, suunnatonta pahuutta,
että se vei minusta kaiken hyvän.
Kuoreni on tehty ihmissilmää varten,
sisintä ei edes paholainen itse pystyisi kohtaamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Avoin runo. Meillä jokaisella on salaisuutemme. Hienosti tunnustettu ja kirjoitettu paketti.

 

Käyttäjän kaikki runot