Nimetön

Runoilija spumanteprinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2006
Viimeksi paikalla: 18.12.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydän on pimeä,
tuska on väriltään musta.
Yhtä musta kuin mieleni.
Sinä et tajua mitään.
Kidutat minua,
telepaattisesti tunkeudut ajatuksiini.
En halua.
En halua sinua enkä mustaa mieltäni.
Anna minun olla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot