Yksin

Runoilija spumanteprinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2006
Viimeksi paikalla: 18.12.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi jätät minut aina yksin itkemään,
vaikka lupaat ettet pahinta pelkoani koskaan pakota kohtaamaan?
Miksi taas jäin shampanjalasi kourassa yksin kotiin,
kotiin joka ei ole turvasatamani?
Miksi ylipäätään ollaan yhdessä,
kun se niin pahaa oloa tekee kummallekin?
Haluan vastauksia,
niitä on aika vaikea saada tyhjiltä seiniltä ja hiljaisuden ääniltä...
HIljaisuuteen uppoaa kuiskaukseni kyyneleinen; miksi?

Selite: 
Kun elämä ei olekaan sitä mitä sen piti olla -huokaus-
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot