Paha

Runoilija spumanteprinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2006
Viimeksi paikalla: 18.12.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kauhistunutta leikkien sanot että olen paha.

Nauran.

Enhän minä muuta ole väittänytkään!

Sinä itse, juuri sinä,
olit sitä mieltä,
että minussa asuu hyvyys ja kauneus.

Nauran!

Vai että minussa!

Katsoppas kultaseni vielä vähän tarkemmin.

Sitähän minäkin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot