enkeli vaiko ystävä

Runoilija Lizie90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Life´s what happens to u while u`re busy making other plans. *
 

Miten sanoisin tään
taas sanat kurkkuun jää.
Mä ennen teitä näitä,
yksin taivalsin.
Kunnes näin enkeleitä
Ystäväni todellisin.
Hän tarttui käteeni pieneen,
mut polulle tälle,
oikealle,
neuvoin ystävällisin
opasti.
Nyt kiittää tahtoisin,
mut sanat taas kurkkuun jää.
Siis halaus tää lämpöisin
kiltit vastaanottakaa.

Selite: 
Hyvälle ystävälleni Saaralle! XD
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot