Unelmien prinssi

Runoilija Lizie90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Life´s what happens to u while u`re busy making other plans. *
 

Etsin sitä oikeaa
takaa kulissien.
Vahvoja käsiä,
jotka mua sulta suojelee.
Ymmärtäviä sanoja,
jotka sun myrkyt
musta poistaa.
Syliä lämmintä,
joka kylmyyden karkoittaa.
Silmiä kauniita,
jotka mut maailmaan
toiseen johdattaa.
Sekä hellää sydäntä,
joka mut valloittaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika kliseinen, muttei välttämättä huonolla tavalla. Tuo mieleen Prinsessa Ruususen :)

 

Käyttäjän kaikki runot