huominen

Runoilija Lizie90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Life´s what happens to u while u`re busy making other plans. *
 

kasvosi väkijoukosta erottui,
katsoit minua silmiin, hymyilit.
Ojensit sinä minulle kätesi
tarttua siihen halusin.
Kun kättäsi kosketin
sinä katosit.

Nyt mietin vain
näänkö sua enää.
Muistatko mut vielä huomenna,
vai uneksiko jään.
Sut unissani tapaan
huuleni huulilles painuu.
mutta sitten herään aamuun
ja vain häilyvä kuva
susta jäljelle jää.

mä odotan soittoasi
vaihtuu tunti päiväksi
päivä viikoksi.
kauanko odotan?
hamaan loppuunko asti?
kunpa vain silmasi vielä näkisin
äänesi kuulisin
ja huominen meille valkenisi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot