Ei aikaa rakkaudelle

Runoilija Lizie90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Life´s what happens to u while u`re busy making other plans. *
 

Aika rientää,
niin riennät sinäkin.
Maisemat vaihtuu,
kuten kasvotkin.
Ei aikaa pysähtyä,
ei ystävään tutustua.
Vauhti on kova,
kuten sinäkin.
En jaksa sinnitellä,
en rinnallas juosta
kun päivät kuluu
lailla sekuntien.

Ei aikaa seisahtua,
ei aikaa elämään.
Katsot vierestä
kun elämäsi ohi kiitää.
Ennen kuin tajuutkaan,
se jo ohi on,
siks mä pysähdyn,
silmät avaan,
vaan sä sokkona juokset
et kauneutta ympärilläs nää
ja ennenkuin ehdin varoittaa
sä matkaas jatkat
kiidät läpi vuosien
kunnes et jaksa juosta enää
seisahdut hetkeksi ja huomaat:
elämäs jo ohi on
rakkauskin kuollut on.

Selite: 
Life´s what happens to u while u`re busy making other plans.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä oli jotain tosi hienoa, joka kosketti. Hienosti kerrottu tarina runon avulla, ja se toimii.
Kiitos, oli ilo lukea.

kiitos, iloa toivon myös sinun elämääsi <3 Upea runo !!

 

Käyttäjän kaikki runot