Huudettu kuiskaus

Runoilija Lizie90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Life´s what happens to u while u`re busy making other plans. *
 

Mä huomiota haen
rakkautta tarvitsen.
Yritän näyttää tuskan,
joka velloo sisälläin.
Et ymmärrä,
et sanojani kuuntele.
Et merkitystä näe
takana korulauseiden.
Mä pyydän apua
sitä sulta anelen.
Mut sä huudat, itket ja raivoot,
kuten minäkin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot