Tosi Ystävä?

Runoilija Lizie90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Life´s what happens to u while u`re busy making other plans. *
 

Tietojasi kerrot ylväillen,
sanoillasi mua satutat.
Tikarin sydämeeni iskit,
kun murskasit unelmain.
Nyt silmäsi suljet,
et tuskaani nää.
Suutasi availet,
viillät mua sisältäpäin.
Kuiviin vuodan edessäs
et mitään huomaa,
et avaa silmiäs.
Huudan apua, kiroilen.
Et kuule,
vaan tarinaasi jatkat
naureskellen.
Tiedät tuskani
mikset siis lopeta.
Suusi vain sulje
ja kätesi ojenna.
Tarinaasi jatkat
ja kun silmäsi avaat
roikun jo katosta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot