Joskus

Runoilija Frozen Heart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elät Vain Kerran,Joten Älä unolmeoi Elämääsi Vaan Elä Unelmaasi!
 

Kaukana poissa, jossakin.
Tiedän sinä odotat,niinkuin minäkin.

Joskus kai kohtaamme vielä.
Elämämme tiellä.

Olen sinusta unelmoinut jo kauan.
Koska sydämeni saa rauhan.

Luotuja toisillemme.
Punottu yhteen elämiimme.

Jos vain edes kerran sua koskettaa saisin.
Tiedän sen jälkeen sinua aina kaipaisin.

Vielä on kuitenkin aikaa.
Kohtaamisemme on kuin taikaa.

Sielujemme kohtaaminen.
Sydämiemme yhteen liittäminen.

Se kestää kunnes kuolemme.
Jos vain edes koskaan tapaisimme.

Selite: 
*fiilis pohjalta...saavuttamaton..lähellä mutta silti niin kaukana :( *
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot