Näkymätön taistelu

Runoilija Frozen Heart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elät Vain Kerran,Joten Älä unolmeoi Elämääsi Vaan Elä Unelmaasi!
 

Huudan,mutta kukaan ei kuule.
Taistelen,mutta kukaan ei näe taisteluani.
Haluan maailmasta niin paljon,mutta luokseni se ei tule.
Tahdon niin paljon,että sydämeeni sattuu.

Miksi se ei voi olla niin?
Miksi se ei voi olla niinkuin minä haluaisin sen olevan?
Missä on minun paikkani?
Missä on paikka jonne voin mennä ja tietää;tänne minä kuulun?

On niin paljon vielä tehtävää.
Niin paljon vielä annettavaa.
En tiedä mitä tekisin.
En tiedä mitä antaisin.

Voin vain elää ja antaa itseni.

Selite: 
...
Kategoria: 
 

Kommentit

En tiedä mitä sanoa.
Niin upeaa :O
Todella hyvä!

pidän tästä..

jeah.. niin paljon kysymyksiä joihin ei löydy vastauksia..
kiva runo :)

Taistelua, tuskaa, kipua ja kyyneleitä, mutta niin paljon toivoa. Kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot