Lilliputit

Runoilija Frozen Heart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elät Vain Kerran,Joten Älä unolmeoi Elämääsi Vaan Elä Unelmaasi!
 

Lilliputtien maa
salaisuuksia pullollaan
tule kulkeemaan
tietä haaroittuvaa

Se sut ohjaa luokse elämän lähteen
jo juokse niin saavut tähteen
Joka kirkkaimmin loistaa
se huolet ja murheet poistaa

Lilliputit nuo kansa hiljainen
tietämys iänkaikkinen
taito iänikuinen

Tule maahan pienten keijujen
liidä,lennä leijuen
Luokse onnen kulta maan
saavu pois,saavu vaan.

Selite: 
*Tällänen tuli rustailtuu töissä tylsänä ja viileänä työpäivänä^^ Päivänä jolloin sain Niebhurin!!!<3<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot