Sanatonta

Runoilija Jaynu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanokaa välittävänne ennen kuin on liian myöhäistä...
 

Kun suljen sinut syliini
sanot vain hiljaa "ymm"
mutta ymmärrän kyllä mitä se tarkoittaa
Niin minäkin sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanatonta ymmärrystä :)
Hauska ja hellä.

Suloinen runo.

sweet! pidin paljon ihanasta runostasi :)

Suloinen.

Kaunis :)

:)

 

Käyttäjän kaikki runot