Muuttolinnut

Runoilija Jaynu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanokaa välittävänne ennen kuin on liian myöhäistä...
 

Ajattelen sinua kun menen nukkumaan
ja kun herään

Tuhannen suukkoa koriin kerään
ja muuttolintujen mukana lähetän
luoksesi etelään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huumaavaa tekstiä <3 :)

Hellän koskettavaa on kauniin runosi sanoma.

Todella kaunis runo<3

tää on niin sulonen!

Oi, suloisuus! <3

Ihana, suloinen runo. Tästä tuli lempparini.

Kaipuun siivin, herkkyydellä sinetöity.
Kaunis runo!

Awws... Miten suloinen runo. :)

hauska ja värikäs.

Aivan Ihana.

Kaunis ja koskettava on runosi sinun, pidin :)

Ihana.

todella kaunis <3

Oi kuinka ihanan haikea.

Söpöläinen :)

Mukavan romanttista

hieno ja koskettava runo :)

Suloinen runo, mukavasti liitelee..

on sellainen "helluunen" runo. Jos vielä elävästä elämästä, niin mikäs en parempaa:)

 

Käyttäjän kaikki runot