Tervetuloa elämä

Runoilija Jaynu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanokaa välittävänne ennen kuin on liian myöhäistä...
 

Hän sanoi: "Yritä pärjätä"
ja sulki oven elämästäni

Se oli outoa,
mutta minua ei edes itkettänyt

Tyynenä käänsin kylkeä,
tämän päivän arkisuudelle ja kuiskasin
tyynyyn: "Tervetuloa elämä"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno! Yllättävä asennonvaihto lopussa.

Tästä kuvastuu helpotus.
Nätti ja tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot