Halun siivin

Runoilija Jaynu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanokaa välittävänne ennen kuin on liian myöhäistä...
 

Kutsu minua,
niin minä saavun hämyisessä yössä,
kuusipeuran askelin tai ajaen huvivaljakolla
yli vihreiden varjojen ja
yötuulen kahinan

Minä saavun
ylläni tuomien tuoksu,
silmät kimallellen,
outoja lauluja hyräillen

Kutsu minua,
niin minä saavun
juoksen läpi metsän
ja sananjalka viidakon,
kuunnellen yön heijastuvaa
hiljaisuutta

Alastomuuteni verhona
vain yön pehmeä viitta

Kutsu jo,
niin tulen ja kiedon
sinut syliini

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

viettelevää tekstiä, jota on mukava lukea ja helppo seurata. hienoa.

romanttisen eroottinen runo, nice :)

 

Käyttäjän kaikki runot