Sano Se Kukkasin

Runoilija Drusilla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Banana splitti ja hyppykeppi, kolmipyöräinen neliö ja kulmikas ympyrä. Meillä on ne kaikki.

I can't talk in a crowd, when I'm alone I'm too loud.

The hardest part of living is just taking breath to stay.
 

Putoan aina jaloilleni
Kotona kaadun kasvoilleni
Hymyilen vaikken sano mitään
Kuristan sinut mielessäni
Ojennan käteni, olkani, sylini
Nukun veitsi vuoteessani
Otan, petän ja jätän
Silti aina rakastan
Unohda en milloinkaan

Selite: 
Laitoin aivoni automaattiohjaukselle.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot