Hurrikaaniperhonen

Runoilija Drusilla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Banana splitti ja hyppykeppi, kolmipyöräinen neliö ja kulmikas ympyrä. Meillä on ne kaikki.

I can't talk in a crowd, when I'm alone I'm too loud.

The hardest part of living is just taking breath to stay.
 

Jos nyt olisi eilen, olisi tänään huomenna
Ehkä saisin vielä sanottua mitä jätin rivien väliin
Ehkä en silloin unohtaisi

Suteni raivolla puren kaulaasi
Unohda ja mene
Nyt on poissa

Selite: 
Sisäinen suteni on nälkäinen... grr...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot