"It's Been A While."

Runoilija Drusilla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Banana splitti ja hyppykeppi, kolmipyöräinen neliö ja kulmikas ympyrä. Meillä on ne kaikki.

I can't talk in a crowd, when I'm alone I'm too loud.

The hardest part of living is just taking breath to stay.
 

Hiljaisen hallusinaation jälkeen
puren hammasta ja katson alas
Haihdun tuuleen kuin
yksinäinen pilvi lauman keskellä
Itken ja nauran, mutta kalmanaamio
ei anna periksi
Olisit voinut edes varoittaa

Selite: 
...uncomfortable..!
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen ja hieman mystinen. Suosikkeihin menee joka tapauksessa.

Mielenkiintoinen ja hieman mystinen. Suosikkeihin menee joka tapauksessa.

 

Käyttäjän kaikki runot