KUOLEMA

Runoilija Drusilla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Banana splitti ja hyppykeppi, kolmipyöräinen neliö ja kulmikas ympyrä. Meillä on ne kaikki.

I can't talk in a crowd, when I'm alone I'm too loud.

The hardest part of living is just taking breath to stay.
 

Johtamisesta seuraa vain harhoja
askeleiden lopullinen päätös on harmaa alue
tulehtuneisiin sieluihin ei auta tavallinen kauppatavara
korkeuksista putoaa helpoiten kun yrittää lentää
ei kannata tehdä kaikesta niin vaikeaa
ilman nimeä sinut ammutaan ennen kuin ehdit ruutuunkaan
mahtava on se, joka jaksaa unohtaa
rauhoitu ajoissa niin et joudu nukkumaan
katso eteesi tai putoat reunan yli
ilman tyynyä olet ehkä kipeä, mutta elossa
aurinko on liekehtivä paholainen
sammuta janosi tai kadotat kenkäsi
oksallani katson sinua ja nauran
miten tyhmältä näytättekään, ihmiset rakkaat!
Nouse, istuudu, putoa tai älä
Päätös on sinun, minä vain kirjoitan
mielipiteeni löydät helposti vain selaamalla
olen aina
sinä tuskin silmänräpäystäkään

Selite: 
Antropomorfinen personifikaatio. Sanopa se monta kertaa peräkkäin mahdollisimman nopeasti. >.< Tiedätte kyllä mitä olen taas lukenut. Ja kun siihen lisätään muutama sekvenssikaavio, tietokanta ja TBG niin tälläistä syntyy. Huh, huh. >O<
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnea!

 

Käyttäjän kaikki runot