Takana Loistava Menneisyys

Runoilija Drusilla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Banana splitti ja hyppykeppi, kolmipyöräinen neliö ja kulmikas ympyrä. Meillä on ne kaikki.

I can't talk in a crowd, when I'm alone I'm too loud.

The hardest part of living is just taking breath to stay.
 

Lentoni sakkaa ennen kuin on alkanutkaan
Nuole sinä vain itsesi pitkällä kielelläsi
Uskoton vetovoima, paras ystäväni
Hyppy tuntemattomaan
Sen oikean löytyvä terä
vääristynyt pinnan alla
Kauniina Kuun kehällä kiertää samanlainen toukka
Hiljaisuus yllä rauhan
ja onni
Siinä sen salaisuus
Kadotan jalkani katumuksessa tanssiessani
Unohdan sinut nauramassa
Pehmeä usva hopeoi arvauksen
Oikeus voittaa
Tuska palaa

Selite: 
Katselen sorsia. Outoja otuksia.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot