Metsällä

Runoilija Drusilla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Banana splitti ja hyppykeppi, kolmipyöräinen neliö ja kulmikas ympyrä. Meillä on ne kaikki.

I can't talk in a crowd, when I'm alone I'm too loud.

The hardest part of living is just taking breath to stay.
 

Luonnon punahehkuisen silmän
katkonainen siritys kuin viimeinen hengenveto

Viilenevässä pimeydessä
kaadun jalkoihisi ja maata nuolen

Rauhallisena
hiljaisuuden pelko rikkoo ikkunan

Paljastan hampaani ja menen
yksin Pohjoisessa saalistajan sydän

Haukkoen ilmaa
nauran viimeisen kerran

Selite: 
Sirkat ei osaa vielä kokonaista biisiä. >.<
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot