äkkipikainen nainen

Runoilija tulenlämpö

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2006
Viimeksi paikalla: 16.6.2020 23:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

varoittamatta
isket sanan säilällä
ja pian jo kadut
ja pahastut itse
ja pian tunteesi taas
uudessa asennossa

kaikki kliseet naisista
tunteista, säätilojen
vaihteluista ja järjen
toissijaisuudesta, niin totta

mutta ei kai edes nainen
oikeasti voi olla noin
äkkipikainen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"Sata salamaa iskee tulta" ....

Tämä on lukijan ajatuksiin realismiruno - hymyn aikaan saava.

Nainen on nanosekunnin haltijatar......hyvässä ja pahassa

Riippuu naisesta...mutta nuo kliseet ei kyllä päde muhun, mä kun en ole tippaakaan äkkipikainen, enkä kovin vaihteleva ja järkikin taitaa olla ykkössijalla...useimmiten :D Hyvä runo

"Sata salamaa iskee tulta" ....

Tämä on lukijan ajatuksiin realismiruno - hymyn aikaan saava.

 

Käyttäjän kaikki runot