Ikuisesti onneton

Runoilija tulenlämpö

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2006
Viimeksi paikalla: 16.6.2020 23:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sanoit että ei tunnu siltä
että rakastaisin sinua
enkö siis ymmärrä itseäni
kun tunnen että rakastan

kerroit että mitä rakkaus on
että odotan siltä liikaa
en siis ymmärrä edes
mitä on rakkaus

ja kun olen ollut varma
että lopultakin rakkaus löysi minut
ja siksi voin sinua rakastaa
päivä päivältä enemmän

tässä taas istun yksin
kurssituksen saaneena
oppina: en rakasta
etkä sinä siksi voi rakastaa minua

Ikuisesti onneton

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot