Asioilla on tapana järjestyä

Runoilija tulenlämpö

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2006
Viimeksi paikalla: 16.6.2020 23:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

asioilla on tapana järjestyä
asettua oikeille paikoilleen
kuin järjestelmillä
jotka kehittyvät itsekseen
kuin elävät olennot
DNA:n ohjeiden mukaisesti
niin pienessä kuin suuressa
omassa elämässä ja Euroopassa
myös rakkaudessa
joka muuntuu taistelusta
arjeksi ja asetelmiksi
automaatioksi ja lämmöksi
niin kotona kuin Kreikassa
koska sotaan emme enää pysty
annetaan siis asioiden tapahtua
järjestelmien kehittyä
asioilla on tapana järjestyä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Viihdyttävää tekstiä
 

Käyttäjän kaikki runot