Tasapainossa maailmankaikkeudessa

Runoilija tulenlämpö

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2006
Viimeksi paikalla: 16.6.2020 23:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en kuvittele itselleni nyt
kaipausta, rakkautta, ikävää
toista ihmistä, halua, välittämistä
unelmia tai ihanuutta

häivytän nuo kaikki pois
olen vain tässä ja nyt
itsekseni, itselleni tasapainossa
maailmankaikkeudessa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan. Toisinaan on unohdettava kaipauksensa ollakseen sinut itsensä kanssa.

Pysyköön tämä tasapainosi, niin kauan kuin haluat sen olevan totta.

Runosi on taidokkaasti rakennettu.

Pidän!

Välillä on keskityttävä terveellä tavallaan itseen ja vasta sitten ehkä joskus on enemmän annettavaa toisellekin, jos siltä tuntuu.

*Tykkäys* Tässä ja nyt on hyvä, riittää toistaiseksi.

 

Käyttäjän kaikki runot