Esikoinen

Runoilija nipsu92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: Elä elämääsi hymyillen, hymyile läpi kyynnelten. Kiitos kommenteista mitä olen saanut, Nämä runot kertovat paljon siitä mitä olen kokenut, Jatkakaa kommentoimista, Haluan kehittyä ja kertoa tarinaani.
 

Olin onnellinen,
Testi oli positiivinen,
Kohta keinuttaa kehtoa,
Mieli täynnä pelkoa.
Mitä jos tulee pois,
Tyhjä syli ois.

Nauti odotuksesta,
Sen tuomasta onnesta.
Odotus oli kamala,
Olo oli tukala,
Milloin oli tulehdusta,
Pelko ennenaikaisesta,
Milloin oli turvotusta,
Korkeita paineita.

Meidät vihittiin,
Ei tietty tulevasta,
Paineet hipoi taivasta,
Saatiin tietää kuolemasta,
Pian sairaalaan kiidettiin.

Siellä maatessani,
Mietin sinua,
Pelkään puolestasi,
Saanko sittenkään onnea.
Koin raskausmyrkytyksen,
Jota ymmärrä en.

Pian alettiin käynnistämään,
Uhmaten luonnonlakeja,
Ennen aikojasi joudut syntymään,
Sain kaiken maailman tabletteja.

Pian alkoi tapahtumaan,
Sinä päätit tulla,
Aloin tajuamaan,
Lapsi on kohta mulla.

Rinnalle sinut nostettiin,
Tulevasta ei hajuakaan,
Ihoillamme toisiamme koskettiin,
Kyyneleitä isäsi kanssa päästettiin,
Aloin sinua tutkia,
Mietin,
Tytöillä saa poikia.

Olin voimaton,
Mutten onneton,
Sinut mitattiin ja punnittiin,
Lämpö peittoon käärittiin.
Sain sinut takasin vierellein,
Aloin tutustua sinuun uudelleen,
Kyynel vierähti poskellein,
Sinä katsoit minuun.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot