Sanasi verkko

Runoilija nipsu92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: Elä elämääsi hymyillen, hymyile läpi kyynnelten. Kiitos kommenteista mitä olen saanut, Nämä runot kertovat paljon siitä mitä olen kokenut, Jatkakaa kommentoimista, Haluan kehittyä ja kertoa tarinaani.
 

Kuulen sen tulevan,
Juoksen karkuun,
Kiinni se saa,
Yritin turhaan.

Niin olen sen otteessa,
Kiinni tiukasti kuin hyönteinen seitissä,
Yritän riuhtoa irti,
Kiemurtelen ja huudan,
Revin seittiä käsistäni,
Tunnen kuinka voimani ehtyvät,
Katoavat, enkä enään jaksa.

Lepää hetken ja tunnen,
Tarttuu kiinni tiukemmin,
En pääse kohta irti,
Ajattelen,
Koitan nostaa kättäni taistellakseni,
Mutta kauhukseni huomaan,
Etten jaksa, voimat ovat loppu.

Tunnen kuinka tarttuu,
En näe mitään,
Ja silmäni peittää,
Tämä pirullinen verkko,
Tunnen kuinka vie minut pois,
Olisinpa ollut nopeampi,
Juossut karkuun,
En olisi tässä,
Vajoamassa pimeyteen.

Ei kukaan nää,
Ei kukaan kuule,
En minäkään nää,
Enkä edes huutele.

Olen liian väsynyt taistelemaan,
Sanasi sai tämän aikaan,
Verkko sai minut ansaan,
Totuuden summentumaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot