Katoava hetki

Runoilija nipsu92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: Elä elämääsi hymyillen, hymyile läpi kyynnelten. Kiitos kommenteista mitä olen saanut, Nämä runot kertovat paljon siitä mitä olen kokenut, Jatkakaa kommentoimista, Haluan kehittyä ja kertoa tarinaani.
 

Taas uneton yö,
Et sinä halua,
Epävarmuus mua syö,
En löydä valoa.

En saa sanotuksi,
Mitä tunnen,
Pelkään tulevani hylätyksi,
Yritän varoen.

Tää on sittenkin vaikeaa,
On vain löydyttävä aikaa,
Mutta aina menee pieleen,
Tulee vain mieleen,
En mä kelpaakkaan.

Yritän tehdä kaikkeni,
Jotta olisit tyytyväinen,
Pahoitan taas mieleni,
Hetki on katoavainen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihminen pelkää monesti epäonnistumista.

Oiva runo =)

 

Käyttäjän kaikki runot