Vääränlainen huntu

Runoilija nipsu92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: Elä elämääsi hymyillen, hymyile läpi kyynnelten. Kiitos kommenteista mitä olen saanut, Nämä runot kertovat paljon siitä mitä olen kokenut, Jatkakaa kommentoimista, Haluan kehittyä ja kertoa tarinaani.
 

Kauniisti hymyilee,
Kaikille ystävällinen,
Kätkee kaiken sisälleen,
Sisällä tuskainen.

Ei kerro huolistaan,
Antaa väärin ymmärtää,
Ei tykkää kuvastaan,
Lastenvaunuja työntää.

Kahleisiin laittoi ihanteen,
Avaimen heitti kätköön,
Sai auki kahleen,
Ajatuksen alle jääköön.

On taas vääränlainen,
Tietää sen itsekkin,
Mielen tuoma likainen,
Ruusun terävä piikki.

Iskee kuin tuuli,
Vasten kasvoja,
Vahvaksi itseään luuli,
Irti repii huntua.

Se peittää,
Ei mitään nää,
Leikata yrittää,
Mutta sen alle jää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot