Mitä onkaan rakkaus?

Runoilija nipsu92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: Elä elämääsi hymyillen, hymyile läpi kyynnelten. Kiitos kommenteista mitä olen saanut, Nämä runot kertovat paljon siitä mitä olen kokenut, Jatkakaa kommentoimista, Haluan kehittyä ja kertoa tarinaani.
 

Elämäni on muuttunut,
En osannut kuvitella,
Tunteeni juurtunut,
Osasin tätä vain havitella.

Jos olisin tiennyt,
Olisinko halunnut,
Ennen en olisi sietänyt,
Nyt olen sen tajunnut.

Kun toista oikeasti rakastaa,
Liikaa sietää,
Onko tää paskaa,
Vai oikeasti sitä elämää.

Kyllä sua rakastan,
Mutta onko ikuista,
Mistä tiedetään,
Toista siedetään.

En voisi elää ilman sua,
En haluaisikaan,
Rakastathan mua,
Saanko sitä koskaan tietää?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, tunteista, epävarmuudesta, epätoivosta, rakkaudesta toista kohtaan :)
Upeata, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot