Nimetön

Runoilija sanzue91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen pari kymppinen nainen, rakastan rauhaa ja syvällisiä asoita.

Mottoni on, tapahtui mitä tahansa älä anna koskaan periksi, koska kaikki kääntyy vielä parhain päin.
 

olen tässä ja nyt
hieman eksynyt
uusi tuuli puhaltaa edessäni
uudet maisemat sinertävät edessäni
ne pyytävät mukaansa

miten onkaan niin vaikea vanhasta otetta iroittaa
katse uuteen kohdistaa
mutta sisällä palaa tuli suurempi
elämää vahvempi
ja tunne siitä että ollaan oikealla tiellä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot