Nimetön

Runoilija sanzue91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen pari kymppinen nainen, rakastan rauhaa ja syvällisiä asoita.

Mottoni on, tapahtui mitä tahansa älä anna koskaan periksi, koska kaikki kääntyy vielä parhain päin.
 

tarraat käteeni kiinni
repäsen sen

tartut jalkaani kiinni
potkasen sinua

katsot minua anoen
pyytäen
yritän vältellä katsettasi
yritän olla huomaamatta kyyneltä silmäkulmassasi

miksi et voi päästä irti?
miksi et voi hyväksyä että olen menneisyyttäsi?
ei ole enään meitä: on vain minä ja sinä?

en haluaisi satuttaa sinua
en murtaa syndäntäsi
en voi kohta muuta, koska kun yrtän lentoon sinä tartut jalasta
pidät minut maassa
vaikka en halua

pyydän, päästä minut lentoon
ja lennä itse
en tuo sinulle rakkautta
enkä onnea
sen tekee joku muu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot