Nimetön

Runoilija sanzue91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen pari kymppinen nainen, rakastan rauhaa ja syvällisiä asoita.

Mottoni on, tapahtui mitä tahansa älä anna koskaan periksi, koska kaikki kääntyy vielä parhain päin.
 

hän lähti yönä jolloin kuu oli täysi
hän lähti kohtaamaan merta
haasteita
parempaa tulevaisuutta

purjehti ja purjehti
saaresta toiseen, maasta toiseen

jokaiselle saarelle olisi ollut syytä jäädä
löyty rakkautta ja rikkautta

mutta meni vain uudestaan
toivoen vielä jotakin parempaa

lopulta aika alkoi loppua
saaret edestä kadota
mitään hänellä ei ollutkaan mukanaan

ahneus sokeuttanut
loputon toive mielen sumentanut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä tarina....

 

Käyttäjän kaikki runot