Hyvästit rakkaimalle

Runoilija sanzue91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen pari kymppinen nainen, rakastan rauhaa ja syvällisiä asoita.

Mottoni on, tapahtui mitä tahansa älä anna koskaan periksi, koska kaikki kääntyy vielä parhain päin.
 

Katson sinua niin anoen
kyynel silmässä

kumpa ymmärtäisit mitä tunnen juuri nyt
mitä ajattelen juuri nyt

en ole sinua hylkäämässä
en ole sinua jättämässä

et tunnu vain ymmärtävän minua enään
et kuuntele mitä sanon
mitä teen

en haluaisi sanoa hyvästejä
en haluaisi päästää irti kädestäsi

haluat vain koko ajan sen mihin osui nuoli
hajosi palasiksi
ja kuoli

haluat vain tuntevasi minun lähelläsi
haluat vain kosketukseni

mutta et ymmärrä miltä minusta tuntuu
et ymmärrä sitä että olen erillainen kuin sinä
et ymmärrä että haluan eriä kuin sinä
haluan joskus astella alttarille rinnalla rakkaan
haluan katsoa pientä lasta sylissäni rinnallani vaimon rakkaimman

et halua samaa
et edes rakasta minua
miksi et päästä irti?
miksi et anna hyväksyntää uudelle elämälleni
koska tiedät varsin hyvin
halusit tai et teen sen kuitenkin

en haluaisi valita elämäni ja sinun väliltä
miksi viiden vuoden jälkeen pistät minut tähän?
miksi pakotat valitsemaan?
vaikka olet ystävä
rakas ja tärkeä

en voi silti valita sinua
minulla on elämä edessäni elettävänä
en voi luopua siitä
eikä siinä ole järkeä
olen niin vihainen
ja niin surullinen
mutta käännän selkäni
enkä katso sinua
otan raskaan askeleen eteen
ja lähden.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot