Nimetön

Runoilija buiggo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei jäädä mennyttä murehtimaan.
 

Olen sinulle ikuisesti kiitollinen
jaksat aina odottaa paluutani
vaikka tiedät että luotasi poistun yhä uudelleen

en tiedä koska palaan
vaikken sinusta koskaan tahdo luopua
en sylistäsi koskaan lähteä

tunnen omani
sydämesi rikkoutuvan
äänesi ulottumattomaan menen
tehden sydäntäni vastaan

silti tunnen sinut sydämessäni
toivon luoksesi yltävän
vielä kotia palaavan
jääden reserviin

Selite: 
Runon tarjoaa puolustusvoimat
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot