Pupu

Runoilija buiggo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei jäädä mennyttä murehtimaan.
 

Kaipaan sinua itseäni vasten
jotta saan tuntea ihosi pehmeyden lämpösi ihoani vasten

Saada tuntea sydämesi sykkeen joka pitää hennon vartesi liikkeessä

Niin kauniina

Haluan tuntea kädessäni tiukan puristuksesi
Tuntuu siltä kuin ei haluaisi koskaan päästää irti
Hetki voisi kestää ikuisuuden

Koko elämän

Sieluni kaipaa sinua vierelleni täydentämään onttoa sydäntäni
joka hukkuu omaan vereeni jos et ole sitä pakahduttamassa

Silmäni hapuilevat kosteina ympärilleni etsien hahmoasi
Toivoen kohtaavansa katseesi

Silmäsi jotka ovat tutkimattomat
vapaat kuin loputon erämaa

Jossa voi kulkea varpaillaan satuttamatta itseään
mutta jota ei voi koskaan lopullisesti kesyttää

Selite: 
Rakkaalleni
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot