Hali

Runoilija buiggo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei jäädä mennyttä murehtimaan.
 

Se minut kietoo sisälleen
Pehmeään turvaansa

Syliinsä käperryn
Suojaan kylmältä

Pahalta maailmalta
Jolta voin vain kietoutua syliisi turvaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lutuinen :)

 

Käyttäjän kaikki runot